Mintavételezés dokumentáció - Moli-Build Bt.

Mintavételezés dokumentáció

Feladataink során gyakran szembesülünk azzal a kihívással, hogy a lehető legpontosabban kell visszaállítanunk homlokzati- vagy beltéri díszítőelemeket, erre nyújt megoldást a mintavételezés dokumentáció készítése, mely egy részletes fotó, rajz, szöveges és tervrajzokból álló tervkomplexum.

Veszélyelhárítás kosaraskocsival - Moli-Build Bt.

Veszélyelhárítás kosaraskocsival

Veszélyelhárítás kosaraskocsival szolgáltatásunk keretében képzett szakembereink gyors határidővel vállalják költséghatékony kosaraskocsis emelés során a veszélyes meglazult felületek, díszítő elemek javítását, rögzítését, szükség szerinti eltávolítását.

Veszélyelhárítás alpintechnikával Moli-Build Bt

Veszélyelhárítás alpintechnikával

Veszélyelhárítás alpintechnikával szolgáltatásunk keretében speciálisan képzett szakembereink gyors határidővel vállalják a különleges és költséghatékony alpintechnika segítségével veszélyesen meglazult falelemek javítását.

Veszélyelhárítás állványzatról Moli-Build Bt

Veszélyelhárítás állványzatról

Szakembereink vállalják már meglévő vagy későbbiekben felállításra kerülő, a gyalogosokra, vagy esetleg már folyamatban lévő építkezés dolgozóira veszélyes meglazult falelemek javítását, rögzítését, szükség szerinti eltávolítását.

Homlokzat felújítás - restaurálás - rekonstruálás Moli-Build Bt

Homlokzat felújítás

Feladatunk, neves építészeink szinte műalkotásnak mondható épületdíszítő csodáinak megmentése, restaurálása, felújítása, a korhű megjelenés visszaállítása az utókor számára.