Rólunk - Moli-Build Bt.

Rólunk

Építészeti szolgáltatásaink szerteágazóak: fő feladatunk az épületszobrászat-gipszszobrászat, és ezt kiegészítve vállalunk még homlokzat felújítást (akár generálvállalkozóként is), homlokzatjavítást-veszély elhárítást, homlokzati mintavételezést, dokumentálást, készítünk és szerelünk filmdíszleteket, gipszkartonfalazatot és 3D-s falpaneleket is.

Veszélyelhárítás kosaraskocsival - Moli-Build Bt.

Veszélyelhárítás kosaraskocsival

Veszélyelhárítás kosaraskocsival szolgáltatásunk keretében képzett szakembereink gyors határidővel vállalják költséghatékony kosaraskocsis emelés során a veszélyes meglazult felületek, díszítő elemek javítását, rögzítését, szükség szerinti eltávolítását.

Veszélyelhárítás alpintechnikával Moli-Build Bt

Veszélyelhárítás alpintechnikával

Veszélyelhárítás alpintechnikával szolgáltatásunk keretében speciálisan képzett szakembereink gyors határidővel vállalják a különleges és költséghatékony alpintechnika segítségével veszélyesen meglazult falelemek javítását.

Veszélyelhárítás állványzatról Moli-Build Bt

Veszélyelhárítás állványzatról

Szakembereink vállalják már meglévő vagy későbbiekben felállításra kerülő, a gyalogosokra, vagy esetleg már folyamatban lévő építkezés dolgozóira veszélyes meglazult falelemek javítását, rögzítését, szükség szerinti eltávolítását.

Szolgáltatásaink Moli Build-Bt