Veszélyelhárítás kosaraskocsival

Veszélyelhárítás kosaraskocsival speciálisan képzett szakembereink segítségével

Veszélyelhárítás kosaraskocsival - Moli-Build Bt.

Veszélyelhárítás kosaraskocsival – Moli-Build Bt.

Veszélyelhárítás kosaraskocsival szolgáltatásunk keretében speciálisan képzett szakembereink gyors határidővel vállalják a különleges és költséghatékony kosaraskocsis emelés segítségével a gyalogosokra, vagy esetleg már folyamatban lévő építkezés dolgozóira veszélyes meglazult felületek, díszítő elemek javítását, rögzítését, szükség szerinti eltávolítását. Munkánk során a lehető legkevesebb sérülést okozunk a lebontandó felület környezetében, valamint a falelemről részletes dokumentációt is készítünk, hogy a későbbi helyreállítás zökkenőmentesen és a régi falelem teljesen pontos rekonstrukcióját lehetővé téve folyhasson le.

Az ilyen jellegű feladat különösen jó szervezést, összehangolt megoldást igényel, melyet a lehető legrövidebb idő alatt partner cégeink segítségével változatos tapasztalataink segítségével precízen bonyolítunk le.

Alvállalkozóink segítségével a hibás falrészlet részletes felmérése után a leggazdaságosabb kosarasjárművet állítjuk be a feladat elvégzésére, ezzel is csökkentjük megrendelőink költségeit.

A kosarasjárművel való veszélyelhárítás szolgáltatásunkat olyan esetekben ajánljuk, amikor a homlokzaton nem túl nagy számú ám esetenként kiterjedtebb méretű falhiba észlelhető, és ezeket állványozás nélkül szeretnénk gyors határidővel biztonságossá tenni, a teljes homlokzatfelújítás elkészültéig.

Kérje árajánlatunkat!