Veszélyelhárítás alpintechnikával

Veszélyelhárítás alpintechnikával speciálisan képzett szakembereink segítségével

Veszélyelhárítás alpintechnikával Moli-Build Bt

Veszélyelhárítás alpintechnikával Moli-Build Bt

Veszélyelhárítás alpintechnikával szolgáltatásunk keretében speciálisan képzett szakembereink gyors határidővel vállalják a különleges és költséghatékony alpintechnika segítségével a gyalogosokra, vagy esetleg már folyamatban lévő építkezés dolgozóira veszélyes meglazult felületek, díszítő elemek javítását, rögzítését, szükség szerinti eltávolítását. Munkánk során a lehető legkevesebb sérülést okozunk a lebontandó felület környezetében, valamint a falelemről részletes dokumentációt is készítünk, hogy a későbbi helyreállítás zökkenőmentesen és a régi falelem teljesen pontos rekonstrukcióját lehetővé téve folyhasson le.

Az ilyen jellegű feladat különösen jó szervezést, összehangolt megoldást igényel, melyet a lehető legrövidebb idő alatt partner cégeink segítségével változatos tapasztalataink segítségével precízen bonyolítunk le.

Néhány szó az alpintechnikáról:
Kollektív munkavédelmi módszerekkel, eszközökkel (állványzat, kosaras személyemelő, függesztett munkaállvány, stb.) megközelíthetetlen, elérhetetlen munkaterületeken végzett, szakmunkát elősegítő módszer.

Ipari alpintechnikai tevékenység (alpintechnika): a munkafeladat elvégzésének érdekében, nem állandóan és megszakításokkal folytatott olyan munkavégzés, ahol a 2 méter szintkülönbséget meghaladó ideiglenes munkahely megközelítése, az ott-tartózkodás, a munkafeladat végrehajtása és a munkahely elhagyása egyéni védőeszközök és meghatározott felszerelések összehangolt és egyidejű igénybevételével (alpintechnikai módszerrel) történik.

Kérje árajánlatunkat!