Rólunk

Rólunk - Moli-Build Bt.

Rólunk – Moli-Build Bt.

Ismerkedjen meg cégünkkel – néhány szó rólunk

Cégünk — a Moli-Build Bt. — Épületszobrászattal majd a későbbiekben gipszkartonozással kibővülő családi vállalkozás keretein belül kezdte meg működését a 90-es évek elején, több generációra visszatekintő szakmai tapasztalattal és tudással a háta mögött, majd 2005-ben alakult betéti társasággá. Célunk egy szokatlanul merész irányvonal követése, ami a klasszikus építészet és modern stílusirányzat ötvözésével segít minden megrendelő ízléséhez kielégítő megoldást találni. Komoly szakmai felkészültséggel rendelkező szakemberekkel valamint biztos anyagi és technikai háttérrel oldjuk meg minőségileg kifogástalanul határidőre a különböző megbízásokat. Az a szakmai elhivatottság és precizitás ami cégünket jellemzi tette lehetővé, hogy 2007 óta a film iparban is részt vehetünk kisebb-nagyobb produkciók valamint reklám filmek díszleteinek szobrász munkálataiban. 2014-óta a Stukkó Line Kft-vel Konzorciumot alakítva generál kivitelezőként vállaljuk homlokzatok és lakások felújítását.

Célunk, hogy azok az épületek illetve belső terek, melyeken alkalma nyílik szakembergárdánknak dolgozni, ismét eredeti fényükben ragyoghassanak, és esetleg, a helyén használt hagyományos és modern technológiáknak, anyagoknak köszönhetően az eredetinél még szebbek és tartósabbak is lehessenek, legyen az akár műemlék, műemlék jellegű, vagy csak műemlék környezetében található épületek továbbá belső terek felülete . Szeretnénk megőrizni a köztudatban rólunk kialakult képet, hogy a ránk bízott munkákat elhivatottan, a lehető legpontosabban, a legnagyobb hozzáértéssel és nem utolsósorban költséghatékonyan határidőre — az elvárt kritériumoknak mindig megfelelve, azt esetleg meg is haladva — végezzük el megrendelőink teljes megelégedésére.
Jó hírnevünk nem csak az alkalmazott hagyományos és modern technológiákon alapszik, de a magasan szakképzett profi épületszobrász szakembereink szakmai tudásán is,mely köszönhetően a jó alapképzésüknek, a sokéves gyakorlatuknak valamint a sokszínű és rendkívül változatos szakmai kihívásnak való megfelelésüknek — mondhatni a “kisujjukban” van…

Épületszobrász vállalkozásunk szolgáltatásai széleskörűek, és valamennyit a “Szolgáltatásaink” menüpont alatt ajánljuk kedves leendő és visszatérő ügyfelünknek.

Árajánlatokat az “Ajánlatkérés” oldalunkon lehet kérni, melyeket a lehető leghamarabb megválaszolunk, vagy telefonon: a +36 30 904 2063-as számon.

Referenciáink általában megtekinthetők az adott szolgáltatás saját oldalán, de a homlokzatfelújításokhoz kapcsolódó részletes fénykép-dokumentáció a “Referenciák” galéria oldalon található meg.

Kérje árajánlatunkat!