Mintavételezés dokumentáció

Mintavételezés dokumentáció – a pontos helyreállítás kulcsa

Feladataink során gyakran szembesülünk azzal a kihívással, hogy a lehető legpontosabban kell visszaállítanunk egy épület tervezője által annak idején megálmodott homlokzati– vagy beltéri díszítőelemeket, falrészleteteket valamint egyéb ornamentikás alkotóelemeket. Ilyenkor az egyetlen jó és célravezető megoldás adódik: mintavételezés dokumentáció készítése, mely egy részletes fotó, rajz, szöveges és tervrajzokból álló tervkomplexum. Ez tartalmazza falelemek pontos méreteit és anyaguk jellemzőit is.

Mintavételezés dokumentáció - Moli-Build Bt.

Mintavételezés dokumentáció – Moli-Build Bt.

Cégünk ebben a munkafolyamatban nagy gyakorlatra tett szert, munkatársaink számos projekt során sikeresen készítettek és használták fel a mintavételezési dokumentáció lapjait. Hosszútávon archiválva ez a dokumentáció segítséget jelenthet a későbbiekben felmerülő súlyosabb homlokzati problémák tisztázását is.

Igény és megrendelés szerint a mintavételezési dokumentáció tartalmazza a falfelületek Festő-Restaurátori kutatási dokumentációját, amiben Festő-Restaurátor Művész kollégánk meghatározza a használt színeket és rétegrendeket.

A dokumentáció és a lementett díszítő elemek valamint a tervek birtokában a teljes homlokzat struktúrája az eredetivel megegyezően rekonstruálható!

Kérje árajánlatunkat!

Ismerkedjen meg e dokumentáció néhány lapjával: