Lakásfelújítás, irodafelújítás, üzletfelújítás

Lakásfelújítás, irodafelújítás, üzletfelújítás – belsőépítészet

Lakásfelújítás, irodafelújítás, üzletfelújítás - Moli-Build Bt.

Lakásfelújítás, irodafelújítás, üzletfelújítás – Moli-Build Bt.

Szereti a klasszikus formavilágot vagy talán egy modern stílusirányzat híve, esetleg kíváncsi lenne a kettő ötvözéséből létrejött kompozícióra mely az Ön ízlését és egyéniségét tükrözi?

Ehhez nyújt cégünk segítséget. Magas szinten képzett belsőépítész és kivitelező szakemberekkel, akik az Ön igényeinek feltérképezésével alakítják otthona illetve munkahelye atmoszféráját egyedivé, sajátossá!

Kérje árajánlatunkat!

Referencia munkánk a Szép-lak magazinban

hidvegi-dora

Belvárosi lakásunkat szerettem volna felújítani. Az első megbízott kivitelező csapattól hamar megváltam. Itt inkább nem részleteznem az okokat, de maradjuk annyiban, hogy nem voltak korrektek, és akkor szépen fogalmaztam.Kétségbe esésemben eljutottam arra a pontra, hogy én fogom egy személyben lemenedzselni a felújítást és a szakembereket szakmánként fogom összegyűjteni személyes ajánlatok útján. Egy hirtelen gondolattól vezérelve még az utolsó pillanatban felhívtam egy építőiparban jártas ismerősömet, aki végülis ajánlott egy kivitelező csapatot, a SLMB Konzorciumot. Persze kétkedve fogadtam őket, hiszen attól féltem, hogy megint csalódni fogok. DE ezúttal nem így történt.Az alábbiakban összeírtam, hogy mik voltak a legfontosabb tényezők számomra a kivitelező csapat munkáját illetően:

  1. EMBERI TÉNYEZŐK – kétirányú kommunikáció, megbízhatóság, pontosság
  2. SZAKMAI TÉNYEZŐK – kivitelezés minősége, ár-érték arány
  3. ÉRTÉKMENTÉS – Eredeti nyílászárók, spaletták, gipszstukkók, díszek korhű és minőségi felújítása

Tudom, hogy a mai világban, főleg az építőiparban, már az is csodaszámba megy, ha a fentiek közül egyáltalán valamelyik pont teljesül. Nos, elmondhatom, hogy rajuk mindhárom pontban leírtak igaznak bizonyultak. Jó szívvel ajánlom őket, hiszen az eredmény önmagáért beszél…

Hídvégi Dóra